Muutamia sisustuskohteita

Referenssit

IKH Areena Kauhajoki

Tuttu asiakas otti yhteyttä, (olen kalustanut heille kahviloita eri kohteisiin), hän kertoi, että tarvitsee minulta kilpailevan tarjouksen uuteen isoon kohteeseen. Sinä et sitä saa koska tilataan tavarat paikalliselta toimijalta, mutta tarvitsevat hintavertailuun tarjouksen. Tilaavat sitten myöhemmin minulta muualle jotain. Kysyin miten paikallinen pitää olla, kun olen Seinäjoelta.

 

Kävikin niin, että sain olla kalustajana IKH Areena Kauhajoki lokakuussa 2021, kaikki ravintola-alueet. Noin 1000 asiakaspaikkaa, liki kaikki irtokalusteet, pöydät, tuolit, sohvat ja valaisimet.

 

Koko projekti toteutettiin yhteistyössä asiakkaan / tilaajan kanssa. Upea lopputulos, upea asiakas, jonka kanssa oli todella hienoa ja helppo tehdä yhteistyötä. Useampi rekkakuorma tavaraa toimitettiin kohteeseen, tavaran vastaanoton organisointi ole huippuluokkaa!! Kasaajia, laatikoista purkajia ja kantajia oli paikalla kiitettävästi, ihan mielettömän hyvää työtä ja organisointia asiakkaalta.

 

Asiakkaalla oli pohjakuvat suunnittelutoimistolta, jossa näkyi miten paljon kalusteita tarvitaan ja mitä tarvitaan. Asiakkaalla vahva oma visio, johon annoin eri vaihtoehtoja kalusteiksi. Tyyli pysyi hallittuna ja kokonaisuudesta tuli lämminhenkinen, noin isoon halliin tarvittiin lämpöä ja se onnistui upeasti.

Irtokalusteet ja valaisimet HoReCa Interior Oy

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Northern Light Village Saariselkä (NLV)

Olin kalustanut asiakkaan toiseen kohteeseen aikaisemmin ja sain pyynnön tehdä suunnitelman uuteen kohteeseen, jossa oli kyse isosta laajennuksesta ja vanhan puolen yhdistämisestä tähän uuteen kokonaisuuteen. Tämä oli ihan mielettömän upea projekti. Sain puhtaan pohjakuvan asiakkaalta, hän kertoi montako asiakaspaikkaa tarvitaan, jonka perusteella suunnittelin kalustuksen pohjakuvaan.


Kun pohja oli hyväksytty, lähetin ensimmäisen ajatuksen kalusteista, siinä oli vielä useampia vaihtoehtoja, halusin löytää asiakkaan oman näkemyksen ja ajatuksen. Kun heidän ajatus löytyi, oli helppo lähteä rakentamaan kokonaisuutta sen pohjalta. Tein ehdotuksia, asiakas hylkäsi tai hyväksyi, näin päästiin nopeasti eteenpäin ja yhteistyö toimi täydellisesti. Koko suunnitelmaan taisi mennä noin 2 viikkoa, alusta - loppuun, koska aikataulu oli todella kireä. Kohteeseen tuli kaikki irtokalusteet ja valaistus.

 

Olin paikalla vastaanottamassa rekat asiakkaan apureitten kanssa, laatikot purettiin, kalusteet kasattiin ja  tavarat aseteltiin paikalleen, yhteistyö oli todella ihanaa, muistan noita hetkiä aina niin suurella lämmöllä. Kun kaikki oli valmista, henkilökunta seisoi vieressäni ja sanoivat minulle, Ihan mieletöntä, tämä on meidän uusi työpaikka, täällä me saamme tehdä töitä. Se on suurin kiitos mitä voin työstäni saada. Kiitos ei kuulu yksin minulle, tämä oli yhteistyötä parhaimmillaan, asiakas oli 50% lopputuloksesta.

Irtokalusteet ja valaisimet HoReCa Interior Oy

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Wilderness hotel Inari

Kohde oli uudiskohde Inarinjärven rannalla, Inari keskustan lähellä, iso ravintola ja vastaanotto. Sain tarjouspyynnön suoraan suunittelutoimiston kautta. Suunnitelmassa oli määritetty kaikki irtokalusteet ja valaisimet, joten tehtävänä oli etsiä parhaat mahdolliset toimittajat, hinnat ja tarjota. Tilaaja hyväksyivät tarjouksen. Upea kohde upealla sijainnilla. Asiakkaalla on myös paljon muita kohteita, joita olen saanut olla kalustamassa vuosien saatossa.

Wilderness Hotel Nellin, Muotka, Pyhä, Juutua ja Nangu, upeita kohteita upeilla paikoilla.

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Holiday Club Tampere, Cotton Ravintola + aula

Olen saanut olla kalustamassa useita Holiday Club:n kohteita eri puolella Suomea. Ravintola Cotton Tampereella oli toimiston suunnitelma, johon sain tarjouspyynnön. Kaikki irtokalusteet ja valaisimet, pöydät täyspuisia, mittojen mukaan valmistettuja. Pöydissä neliötä, pyöreitä, sohvapöytiä ja baaripöytiä. Kalustuksessa on rytmi, se on aina hyvä. Tuolit upeita puisia Famegin tuoleja, sohvat ruokapöytäkorkeuteen korotettuja. Kokonaisuus on todella tyylikäs, voin kehua kun ei ole oma suunnitelma 🙂 pidin kovasti. Hyvä kokonaisuus kestää aikaa ja on ajaton, ei näytä vanhalta muutaman vuoden kuluttua. Kalusteet toimitettiin kohteeseen, omat tekijät hoitivat kalusteiden kasaukset ja asennukset.

Irtokalusteet ja valaistus HoReCa Interior Oy

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Northern Light Village Levi

Olin saanut kalustaa asiakkaan Saariselän kohteen, joten sain pyynnön suunnitella kalustus myös tähän uuteen kohteeseen Levillä. Täysin uusi kohde, johon arkkitehtitoimisto oli suunnitellut rakenteet ja pohjan.
Liki tyhjä pohjapiirustus toimistolta, johon tein kalustus ja
valaistussuunnitelman. Tilaaja hankki itse  takka-alueen kalusteet. Tällaisissa tapauksissa, tilaaja säästää sisustussuunnitelmassa, mikäli
on itse mukana yhteistyössä ja antaa minulle riittävästi tietoa ja toiveita, että pystyn toimimaan ja löytämään heille oikeat ja tilaajaa miellyttävät kalusteet ja valaisimet kohteeseen. Sain olla mukana kun rekat toimittivat kalusteet, ne on ikimuistoisia hetkiä kun saa rakentaa uutta yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Levin kohteessa on tehty lisää igluja, joita olen saanut kalustaa, sekä 2023 marraskuussa iso laajennus, johon sain toimittaa kalusteet ja osan valaisimista. Upea kohde rauhaa rakastavalle, sijaitsee hieman kauempana Levin keskustasta.

 

Irtokalusteet ja valaistus HoReCa Interior Oy

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Beach House Saimaa by Roberts Coffee

Olen saanut kalustaa useita Holiday Clubin kohteita, eri puolella Suomea. Tämä kohde oli uudiskohde Saimaan rannalla, asiakkaalla oli selvä oma visio mitä halusivat. Nimensä mukaan, sisustuksen tuli tukea nimeä Beach House ja siinä he onnistuivat täydellisesti. Kalustajana toimitin kohteeseen kaikki irtokalusteet tuolit, pöydät, metrisohvat, lipastot, valaisimet ja myös kaikki terassikalusteet, joita olikin paljon koska terassi kiertää koko talon. Sain olla konkreettisesti mukana luomassa uutta yhdessä asiakkaan kanssa, ihan parasta mitä tiedän. Meitä oli iso joukko purkamassa kuormaa, kantamassa ja kasaamassa kalusteita, nautin näistä hetkistä. Ihania asiakkaita, joiden kanssa oli hienoa saada tehdä yhteistyötä, upeita muistoja matkan varrelta.

Samassa kohteessa olen saanut kalustaa myös vuokrattavia isoja Villas huoneistoja ja Hotellin aulatilaa.

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

HoReCa Messuosasto | Gastro Helsinki

Jokainen HoReCa puolen messuosasto on ollut pienimuotoinen ravintola / kahvila jo itsessään. Ne suunnitellaan ja rakennetaan kuten suunniteltaisiin asiakkaan oikeaa kohdetta, osasto on vain pienemmässä mittakaavassa ja näkemys on tietenkin täysin oma, koska ajatuksien pallottelija eli asiakas puuttuu. Asiakas antaa aina oman näkemyksen sekä toiveet kalustuksiin ja suunnitelmiin. Kuvien Ravintola puolen messuosasto oli Gastro Helsinki messuilla. Nahka on materiaali, joka kiistatta kestää ravintolakäytössä ja on helppohoitoinen. Toinen ehdoton ykkönen on tällä hetkellä tekstiilinahka, vielä helpompi hoitaa, kestävyys ei välttämättä ole aina ihan huippu, mutta mikäli panostaa vähän enemmän laatuun, se menee kirkkaasti aidon nahan ohi hinta - laatusuhteessa. Kaikki kannet täystammea, tammi / oikea puu yleensäkin on ehdottomasti kansien kuningas, riippuu kohteesta, suosittelen öljyttynä. Näihin asioihin palaan Blogi kirjoituksissa.

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Safiiri

Sain olla mukana kalustamassa uutta upeaa Ravintola Safiiria Kivistössä, Safiirikuja 1, Vantaa. Lähtökohtana täysin uusi koskematon tila, johon omistajat olivat visioineet omaa värimaailmaa. Rakentaja toteuttivat kiintokalusteet, lattiat, seinät ja verhot, minun osaksi jäi kaikki irtokalusteet. Värimaailma on omistajien käsialaa, toinen omistajista on taiteilija ja se näkyy. Upeaa värien käyttöä, tyylikkäät seinäkoristeet, jotka katkaisevat hienosti korkean tilan.  Poikkeuksellisen kaunis kokonaisuudessa ja ihanat asiakkaat, joilla oli selvä näkemys mitä haluavat, kalustajan on helppo auttaa kun tehtäväksi jää etsiä oikeat tuotteet.

 

Irtokalusteet ja valaisimet HoReCa Interior Oy

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Lapland Hotel Olos

Vuosien varrella kauttamme on kulkenut paljon kalusteita eri kohteisiin
muiden toimijoiden toimesta. Eli joku muu toimittaja on pyytänyt tarjouksen meidän tuotteista ja tarjonnut kohteeseen. Lapland Hotel Olos on juuri tällainen kohde, johon meidän kalusteet menivät toisen toimittajan kautta. Tämän tyyppisiä kohteita on valtava määrä eli emme itsekään aina tienneet mihin kalusteemme toimitettiin. Toimimme vuosia tukkuna toisille toimijoille. Olokseen kauttamme on toimitettu kaikki ravintolakalusteet ja Lounge alueen kaikki kalusteet, sohvat, nojatuolit, pöydät ja tasot. Hieno kohde.

Lapland Hotels ketjun hotelleihin on mennyt kauttamme paljon osatoimituksia, kuten esimerkiksi Helsinkiin huoneiden yö valaisimet.

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Äärellä kuppi + kattila / Juurella Ruokaravintola

Äärellä kuppi + kattila on bistro tyyppinen ruokaravintola, omistajilla on myös toinen upea ruokaravintola Juurella, kummatkin Seinäjoella. Jokainen ruoka-annos on kuin taideteos, upeita luomuksia joista näkee heti että laadukas lähiruoka, kaunis esillepano, hyvät korkeatasoiset viinit ja asiakas ovat sydämen asioita. Heidän yrittäjä taival sai alkunsa minun syntymäpäiväjuhlista kotona kun he tulivat hoitamaan kestityksen, ruoat, juomat koko helahoito 30 hengelle. Siitä innostuneina vajaan vuoden kuluttua he avasivat Juurella ravintolan, johon sain toimittaa kaikki irtokalusteet. Ravintolapöydät, ravintolatuolit, kaapit, lipastot, naulakot ja muuta sisustusesineistöä. Jokunen vuosi myöhemmin he avasivat Äärellä ravintolan keskustaan ja sain kalustaa myös sen kokonaan, ravintola siirtyi muutaman vuoden kuluttua Kalevan Navettaan ja kalustin myös sen, kuvat ovat Kalevan Navetan kohteesta, pidän kovasti tuosta hyvin pelkistetystä selkeästä linjasta. Asiakkaalla oma vahva näkemys, joten tehtäväni oli etsiä budjettiin sopivat oikeat kalusteet.

Itse pidän kovasti tuosta kokonaisuudesta vahva tiili, musta vastaan puu, hämärä mutta valoisa, sirot kevyet kalusteet vahvoja seiniä vasten, hienoja vastakohtia. Ihanat asiakkaat, joilla erittäin luova ajattelutapa, tietenkin, sillä ovathan he taiteilijoita itsekin. Taidetta ruoasta.

Lue vähemmän ⇡ Lue lisää ⇣

Lisäksi olen ollut kalustajana sadoissa muissa Hotelli- ja Ravintola projekteissa ympäri Suomen. Muutamia vuosien varrelta:

Pellinge Marina
Robert´s Coffee eri koheita
Vaasan Kaupunginteatteri
IKH Areena Kauhajoki
The Palm Helsinki
Ravintola Safiri Vantaa
Hippos Turku
Lyypekinranta terassi Storyville Helsinki
Storyvillen terassi + kalusteita Helsinki
Ravintola Meillä Helsinki
Apukka Resort Rovaniemi
Verdde Hotel Norja
Ruukin Ravintolat / Ravintola Mylly Ruotsinpyhtää
Santa Claus Rovaniemi
Hanna ja Kerttu / Keskussairaalan kahvila Seinäjoki
Cafe Elo / Päiväkumpu Helsinki
JetSetClub / Nokia Areena Tampere
Juutalainen Seurakunta Helsinki
Kilpisjärven Matkailukeskus Ravintola – Vastaanotto
Ravintola Zeytuun Turku
Villas Saariselkä
Nelimarkan Leipomo
Järvenpään Evl. Seurakunta
Hotel Arthur Helsinki
Saimaan Villakset / Holiday Club
Beach House Saimaa by / Robert’s Coffee
Roberts´s Coffee eri kohteita Suomessa
The Grind | Coffee and wine Kaivopiha Helsinki
Norhtern Light Village Saariselkä

Wilderness Hotel Inari
Wilderness Hotel Muotka
Wildernes Hotel Nellim
Holiday Club Hotellit ympäri Suomen
Hampton Bay Helsinki
Kotkaniemen tila Luumäki – Ravintola
Nokkalan Majakka Espoo
Kurk Golf Espoo
Players Club Raahe
Ravintola Puijon Torni Kuopio
Imatran Kylpylä
Villa Sandviken Vaasa
Duudsonit Activity Park Espoo
Sitko Pizza & Bar Tampere
Lapland Hotel Ounasvaaran Chalet
Sokos Hotellit ympäri Suomen
Fransmanni Ruokaravintolat.
Useat Yksityiset Pizzeriat
Satulinna Hirvensalmella
Hotellit Muoniossa
Juurella ja Äärellä Ruokaravintolat Seinäjoki
Hotelli Sorsanpesä Seinäjoki
Rantasipi Hotellit
Hullu Poro Levi
Pizza Hut eri kohteita
Hotel & Spa Resort Järvisydän Savonlinna
Ravintola Andalucia Pori
Hotel Haven Helsinki
Lilla Roberts Helsinki
Hotel F6 Helsinki