Olen alkuperäiseltä koulutukseltani Hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen ja toiminut ravintola-alalla liki 10 vuotta. Työkokemusta Hotelli Sorsanpesä (kulta-aikoinaan), Hotelli Aapo -ravintolapuoli, Hotelli Cumulus -ravintolapuoli, hovimestari viimeiset vuodet, jopa valtakunnallisesti palkittu asiakaspalvelija.
Tuo tarkoittaa sitä, että tiedän mistä sinä asiakkaana puhut. Mitä täytyy ottaa huomioon kun tehdään suunnitelmaa, tekninen kestävyys, käytännöllisyys, toimivuus, materiaalit jne. Jokaisella kohteella on tietenkin omat erityistarpeet, mutta yleisesti ottaen tunnen alan todella hyvin.
Ravintola-alan jälkeen siirryin Nokian Paperille suurtalouspuolen myyntiedustajaksi, asiakkaina hotellit, ravintolat, kahvilat, sairaalat, teollisuus, kunnat, kaupungit jne… suurtalouspuolen asiakkaat 1/3 osa Suomea, Tampereelta ylöspäin kaikki. Tuon jälkeen alkoi oma yrittäjätaival, jota haluan jatkaa edelleen.
Näissä kaikissa työtehtävissä olen aina tavalla tai toisella ollut mukana HoReCa puolen asiakkaiden elämässä. Joten ala on ollut lähellä sydäntäni, rakkauteni asiakaspalveluun tulee sieltä, rakastin työtäni asiakaspalvelijana, rakastin asiakkaitani, työajat saivat vaihtamaan alaa. Olen saanut sisustussuunnittelijan koulutuksen, olen toiminut kohteiden kalustajana / kalustetoimittajana / ”suunnittelijana” yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo vuodesta 1990. Haluan edelleen palvella asiakkaitani, tunnen alan ja sen tarpeet.
Luodaan siis yhdessä uutta !